Zanimaju te rezultati, a ne prazne priče? I mene! Pogledaj što konkretno i kako radim i što su drugi rekli o našoj suradnji.

Savjetnica sam za razvoj nabave, trenerica, certificirana mentorica i coach za osobni i profesionalni razvoj, predavačica i bestseller autorica.

Nisam za svakoga! Stalno učim i pratim trendove. U svoj rad unosim puno znanja i entuzijazma. Volim raditi s ljudima kojima “status quo” nije plan A i potičem te na akciju. Ponekad je plan A taj da nema plana B.

Trening pregovaranja

Već su samo vježbe simulacije pregovaranja vrijedne ulaganja u ovaj trening. Doživjela sam pravi “aha” moment. Najbolja edukacija na kojoj sam bila!

Timski coaching AD Plastik

Kombinacijom coaching i nabavnih alata potičemo cijele timove, uključujući i voditelja, na promjene, suradnju, donošenje odluka i bolje rezultate!

Individualni coaching, Xellia

Individualni coaching u nabavi.
S Renatom Ivaštinović znači raditi brže, efikasnije, jednostavnije i zabavnije.
-Arijana Zorić, 2021.

In-house trening KBC

Alati za učinkovitu nabavu – program od 5 radionica s više od 15 konkretnih alata, s radnom bilježnicom. Sadržaj i trajanje prilagođavamo vama.

Individualni coaching

Individualno savjetovanje i coaching uz kavu! Priprema jednog para za pregovaranje o kupovini nekretnine, simulacija pregovora i feedback.

Online coaching - Kompetencije u nabavi

Edukacija ove vrste, na način kako to Renata radi, omogućuje “intiman” uvid u vlastito (ne)znanje te kako utjecati na sebe da nova saznanja pomognu u osobnom i razvoju organizacije – Josip

WiA i RODA - Konferencija i livestream

Konferencija za poduzetnice, listopad 2020., uz mjere zaštite od korone. Predavanje “Strah od letenja” – o strahovima, vrijednostima, uvjerenjima u poslu.

Procurement Summer - online eventi

Organizatorica “Procurement Summer” – serijal online događanja, srpanj-rujan 2021.:
coaching radionice, edukacije, okrugli stolovi, gostovanja, digitalna transformacija nabave

WiA - online edukacija za poduzetnice

Edukacija “Kako dobiti posao s korporacijom” za članice Women in Adria, siječanj 2021.”Današnja radionica je bila pun pogodak! Ivana, hvala što si nam odabrala Renatu!” – Mirta

ZŠEM Poslovna akademija

Edukacija “Transformacija nabave i odnosa s dobavljačima” – s dr. sc. Kristinom Šorić. Seminar u organizaciji ZŠEM Poslovne akademije,
lipanj 2018.

HUND 2. stručni skup

Panelistica na drugom stručnom skupu HUND-a: Učinkovita nabava usluga.
Kako nabavu sagledati iz perspektive dobavljača?
lipanj 2017.

Trening pregovaranja

“Svakako ću više pažnje posvetiti samoj pripremi prije odlaska kupcu.””Odlično za svaku osobu koja želi napredovati–privatno i poslovno.”

Nakon 20-ak godina rada u vodećim globalnim i regionalnim kompanijama svoja znanja i iskustva prenosim nabavnim profesionalcima i pojedincima koje zanima osobni i profesionalni razvoj.

Bez obzira radi li se o savjetovanju, in-house treningu, timskom/grupnom/individualnom coachingu ili mentorskom programu, od mene možeš očekivati da ću biti otvorena i iskrena, znatiželjna i konkretna.     

Nudim ti svoje znanje, vrijeme i vodim te kad ti nije jasno kako dalje. Sama promjena je, na kraju, ipak stvar tvog izbora!

Dogovori 15 minuta razgovora sa mnom i provjeri kako možemo surađivati!   

  Mojih 15 minuta

Learn through play!

Na treninzima vježbamo uz kartice, Lego Serious Play kocke, razne igre, alate, kvizove, slučajeve iz prakse… treninzi su dinamični i vrlo interaktvni.

Vježbe s LEGO Serious Play kockama

“Lego kocke su zakon!
Baš smo se uživjeli u situaciju, otvoreniji smo, a i zabavno je na ovaj način primijeniti ono što smo čuli na predavanju.”

Vježbe s LEGO Serious Play kockama

“Zanimljivo kako pomoću lego kocki pozicije dobavljača i konkretno naši odnosi postaju puno jasniji. Sad znam što trebamo mijenjati!”

In-house trening

Radimo na aktualnim slučajevima iz prakse. Koristimo alate, analiziramo situaciju i raspravljamo možemo li i kako to primijeniti kod klijenta.

Trening pregovaranja

“Odličan seminar s konkretnim alatima koje možete primijeniti u svakoj branši, neovisno o tome bavite li se prodajom, nabavom ili marketingom.”

GDPR i utjecaj na nabavu

Edukacija na temu GDPR-a u nabavi – kako se pripremiti? Svibanj 2017. “Edukacija je bila odlična – korisna i poučna, sve pohvale!” – Martina Nuić

Trening pregovaranja

Polaznici dobivaju jasan proces – korak po korak, konkretne alate za pripremu i vođenje pregovora, simulacije stvarnih slučajeva i feedback.

HUP i Nabava Plus

“Pametna nabava – ljudi tehnologija, promjene”, rujan 2019. Trendovi i dobra praksa uspješnih kompanija. “Nabava 2020 – Hrvatska, EU, svijet”

Nabavnih 15

Proebiz i Nabava Plus
suorganizatorica seminara i predavačica na temu
digitalizacije nabavnih procesa i e-kataloga, ožujak 2020.

HUP i Nabava Plus

Predavačica na temu: “Produktivnost” u sklopu serije edukacija “Pametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene”
veljača 2020.

Trening pregovaranja

Simulacija pregovora – timsko pregovaranje. “Zanimljivo osvještavanje procesa nabave, prodaje i pregovora, s naglaskom na ljude i osobnosti.

In house Tokić

Edukacija “Upravljanje odnosima s dobavljačima” – gostovanje u sklopu edukativnog programa “Upravljanje lancem opskrbe” s Kristinom Šorić

Ovdje su samo neka događanja od njih 50ak u posljednje 4 godine na kojima sam sudjelovala kao predavačica, panelistica, moderatorica i/ili (su)organizatorica.

Na svojoj konferenciji, stručnom skupu, fakultetu ili drugom edukativnom događaju, online ili offline, želiš predavačicu koja otvoreno govori o temama iz područja nabave, procesa i digitalne transformacije, upravljanja promjenama, pregovaranja, osobnog i profesionalnog razvoja pojedinaca i timova? Možda te zanima neka druga tema?

Dogovori 15 minuta razgovora sa mnom i provjeri kako me možeš angažirati!   

  Mojih 15 minuta

In-house trening AD Plastik

Kako uvesti promjene u nabavi ili kako razmišljati izvan okvira?
Coaching radionica za timove nabave i sve koji s njom surađuju.

In-house trening AD Plastik

Kako uvesti promjene u nabavi ili kako razmišljati izvan okvira?
Coaching radionice za timove nabave i sve koji s njom surađuju.

HUP i Nabava Plus

Organizacija serije edukacija “Pametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene” veljača 2020. >br>Kao utjecati na veću produktivnost?

FOI Konferencija

Suorganizatorica i predavačica: “Nabava za transformaciju, IT za digitalizaciju” – Konferencija, FOI Varaždin, svibanj 2018.

ZŠEM Gost predavač

ZŠEM seminar “Procurement digital journey” Predavanje na engleskom stranim studentima ZŠEMa lipanj 2018.

Oracle&Osir-Erpis konferencija

“To je bilo odlično predavanje” – sjetio se jedan direktor nabave pola godine kasnije. Konferencija “Moderna nabava”, ožujak 2019.

HUP i Nabava Plus

Moderatorica panela u sklopu edukacije “Pametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene”, 2019. Transformacija nabave i novi modeli rada

Oracle & Osir-Erpis konferencija

Predavačica na konferenciji
“Moderna nabava”,
ožujak 2019. Predavanje: Razvoj partnerskog odnosa s dobavljačima

HUP i Nabava Plus

“Pametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene” – suorganizatorica i predavačica. “Transformacija nabave i novi modeli rada”, svibanj 2019.

HUND konferencija

Predavačica na konferenciji HUND&RIS,
ožujak 2017.
Predavanje: Što nam još treba za učinkovitu nabavu?

Konferencija na EFZG

Suorganizatorica konferencije EFZG & HUND:
Nove tehnologije u nabavi – generator poduzetničkog uspjeha, ožujak 2018.

Konferencija na EFZG

Predavačica na konferenciji EFZG & HUND
Nove tehnologije u nabavi – generator poduzetničkog uspjeha, ožujak 2018.

Želiš učiti? Istraži kako možeš raditi sa mnom...