Pregovarajmo u bojama

OSNOVNI MODUL i NAPREDNI MODUL
Program: S druge strane stola

Kada: 23. 10. OSNOVNI modul i 13.11.2019. godine NAPREDNI modul
Od 9:00 do 16:00 sati (registracija od 8.45)
Gdje: Zagreb

ŠTO JE CILJ?
Pregovaranje je sastavni dio života i svakog poslovnog odnosa, a dobra priprema je ključ uspješnog pregovaranja. Razmišljati nekoliko koraka unaprijed ne odnosi se samo na taktike pregovaranja. U svakom pregovoru jednako su važni sadržaj i način komunikacije, emocije, osobni svjetonazori i percepcija koju svaka strana unosi u pregovore. Zato svi koji sudjeluju u pregovaračkom procesu trebaju ovladati učinkovitim tehnikama, alatima i vještinama kako bi se pripremili za pregovore s drugom stranom i ostvarili najbolji win-win sporazum.

ŠTO DOBIVATE NA TRENINGU?
Ovo je jedina radionica na kojoj ćete bolje upoznati svoj stil pregovaranja, prepoznati razlike među pregovaračima i iskoristiti ih kako biste bili uspješniji u pregovaranju. Dobit ćete jasne smjernice procesa pregovaranja s naglaskom na pripremu te konkretne alate i tehnike koje možete primijeniti odmah.

SADRŽAJ TRENINGA – što ćete naučiti?

OSNOVNI MODUL:

Osnove pregovaranja: upoznat ćete se s osnovama pregovaranja – što je pregovaranje, što može biti predmet pregovora, koje su kompetencije dobrih pregovarača, kako postići uspjeh u pregovorima, kada pregovarati, a kada ne.

Osnovni koncepti u pregovaranju: saznat ćete koji su osnovni principi u pregovaranju, prepoznati i razlikovati interese i pozicije, očekivanja, opcije, BATNA, ZOPA…

Priprema za pregovore: kroz praktične vježbe ćete naučiti kako se učinkovito pripremiti za pregovore. Dobit ćete i koristiti konkretan alat kojim povećavate svoju spremnost i sposobnost pregovaranja.

Stilovi pregovaranja: saznat ćete koje su karakteristike 4 vrste osobnosti, kako prepoznati kojoj od njih pripadaju Vaši članovi tima ili osoba koja vam sjedi s druge strane stola i koje taktike možete koristiti. Kroz test ćete saznati koja je Vaša osobnost.

NAPREDNI MODUL:

Proces pregovaranja: proces pregovaranja korak po korak, pregovarački sastanak od uvoda do zaključivanja i sporazuma, tips&tricks

Tehnika pitanja: postavljanje učinkovitih pitanja kroz pregovarački proces, argumentiranje

Napredni stilovi pregovaranja: saznajte detaljno koji ste pod-stil unutar 4 glavna stila i kako će vam to pomoći da budete učinkovitiji. Osvijestit ćete koje su vam prednosti koje treba jačati, a koje slabosti i kako ih umanjiti. Radimo osnove neverbalne komunikacije, kako je osvijestiti kod sebe i kako prepoznati znakove kod drugih.

 

PRAKTIČNI PRIMJERI I STUDIJE SLUČAJA – kroz edukaciju vas vode trenerice Nabave i Prodaje pa dobivate dvostruko kroz iskustvo i gledišta dvije pregovaračke strane. Trenerice će tijekom edukacije s vama podijeliti niz primjera iz svoje pregovaračke prakse, dok su vodile timove Nabave i Prodaje/Marketinga. Vježbat ćete na slučajevima iz prakse.

Metode rada:
Interaktivno predavanje, diskusije, primjeri iz prakse, individualne i grupne vježbe, studije slučaja, analiza, testovi.

KOME JE EDUKACIJA NAMIJENJENA?
Ovaj trening namijenjen je profesionalcima iz Nabave i Prodaje i svima koji žele poboljšati svoje vještine pregovaranja i komunikacije.

TKO SU VAŠE TRENERICE?


SANJA VARLAJ, mag. oec., INNLP  Master Practitioner & Business Coach: stručnjak za marketing, PR, prodaju i business management,više od 25 g. radnog iskustva u B2C i  B2B sektoru; konzultant i trener. Dugogodišnja karijera u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanja, izrade strategije poslovanja i analize tržišta. Individualna savjetovanja, vođenje i organizacija edukacija i seminara. Vlasnica firme za poslovno savjetovanje i coaching. Završeno Pedagoško-psihološko obrazovanje na Učiteljskom fakultetu, Zagreb.


RENATA IVAŠTINOVIĆ
, mag.oec., savjetnica za razvoj nabave i vlasnica Nabave Plus. Više od 20 godina iskustva u vodećim nacionalnim i multinacionalnim korporacijama (L’Oreal, Shell, GSK, Croatia osiguranje), uglavnom na rukovodećim pozicijama u nabavi i lancu opskrbe. Pokretala je poslovne divizije i organizacije nabave, izrađivala procese i procedure, obučavala timove i vodila ih kroz transformacije. Optimizacija operativnih procesa, primjena strateške nabave i digitalna transformacija nabave njena su specijalnost. Završila je niz stručnih treninga i edukacija u Hrvatskoj i EU iz područja pregovaranja i dalje se kontinuirano usavršava. Članica je nekoliko udruga, certificirana je voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, certificirani INNLP Practitioner i Wingwave coach.

TRAJANJE JEDNOG MODULA
Edukacija traje od 9.00 – 16.00 sati. Održava se uz dvije stanke po 15 minuta i jednom stankom za ručak u trajanju od sat vremena.

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA
Redovna kotizacija: 1.720,00 HRK po osobi
NABAVA PLUS nije u sustavu PDV-a, stoga je cijena konačna.
Rane prijave do 05.10.2019.:
Iskoristite pogodnost od 20% popusta za rane prijave! Uplatite OSNOVNI modul do 05.10. i sudjelujte u edukaciji za 1.376,00 HRK.

Za prijavu trećeg i svakog narednog polaznika iz iste organizacije koristite uvjete rane prijave (popust 20%). 

Uvjet za pohađanje NAPREDNOG modula je završen osnovni modul. Po završetku osnovnog modula poklanjamo vam popust od 25% za upis naprednog modula. 

Ukoliko ste naš polaznik sa završenim osnovnim modulom, prijavite se što prije za napredni modul kako biste rezervirali svoje mjesto na radionici 13.11. Radimo u malim grupama.

U cijenu su uključeni:

 • održavanje edukacije po programu
 • nastavni materijali
 • priprema vježbi i scenarija
 • uvjerenje o sudjelovanju
 • korištenje prostorija za potrebe održavanja edukacije i stanke
 • osvježenje – kava/čaj/voda
 • ručak

Dodana vrijednost za polaznike

 • izrada vlastitog testa osobnosti uz interpretaciju istog
 • konkretan alat za učinkovitu pripremu pregovora i definiranje ciljeva pregovora
 • studije slučaja temeljene na primjerima iz prakse
 • dvostruka dobit: stručnost vaših trenerica koje imaju 20+ godina iskustva svaka u Nabavi, Prodaji, Marketingu i osobnom razvoju/coachingu
 • 25% popusta za napredni modul po završetku osnovnog modula

KAKO SE PRIJAVITI?
Ispunite online prijavu za edukaciju ili potrebne podatke dostavite na mail info@nabavaplus.hr (naziv organizacije, adresa, OIB, ime i prezime sudionika, naziv i datum radionice, kontakt podaci). Nakon Vaše prijave poslat ćemo Vam Ponudu/Predračun. Molimo da uplatu izvršite na račun broj HR8123600001102667849 kod Zagrebačke banke do datuma označenog na Ponudi/Predračunu, uz oznaku plaćanja: Pregovarajmo u bojama 22.05.2019. i poziv na broj Ponude/Predračuna. Račun ćete dobiti nakon završene edukacije.

Odustajanje od sudjelovanja

U slučaju odustajanja od edukacije, do 15 dana prije održavanja edukacije kotizacija se u potpunosti vraća, do 8 dana prije organizator zadržava 30% kotizacije, a u slučaju odustajanja 7 ili manje dana prije održavanja edukacije ili nedolaska organizator zadržava 100% kotizacije. U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je prijaviti drugu osobu kao zamjenu, na email info@nabavaplus.hr

Organizatori seminara: NABAVA PLUS i SV EDUCATION & CONSULTING
Organizator zadržava pravo promjene termina, ovisno o interesu prijavljenih.

OBAVIJEST  O  PRIVATNOSTI
NABAVA PLUS, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Renata Ivaštinović, Pavlenski put 5J, 10090 Zagreb, i
SV EDUCATION & CONSULTING, obrt za usluge, vl. Sanja Varlaj, Jasenik 18, Zagreb, kao organizatori treninga PREGOVARAJMO U BOJAMA Programa S druge strane stola tijekom istog će prikupljati fotografije i video-zapise u svrhe javne objave na web i Facebook stranicama, promocije radionica, te radi trajne pohrane u arhivi u kojoj se bilježi djelovanje. Za mogućnost uvida u zapise, prigovora na obradu podataka ili brisanje, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene adrese.

Renata Ivaštinović i Sanja Varlaj, poslovne savjetnice

Kontakt: za dodatne informacije ili organizaciju in-house treninga javite nam se na:
NABAVA PLUS: +385 98 9323 068 ili info@nabavaplus.hr
SV EDUCATION & CONSULTING: +385 91 300 9997 ili svarlaj@gmail.com

Više edukacija i detalja pronađite na www.nabavaplus.hr

Najava edukacija

Newsletter Nabave Plus

Pretplati se i primaj obavijesti o objavama, događanjima i pogodnostima Nabave Plus.