Dobrodošli na platformu za učenje i razvoj!

Razvoj kompetencija u nabavi

Razvoj osobnih i profesionalnih kompetencija


Dobrodošli na mjesto za online učenje i razvoj kompetencija!

Voliš učiti i znaš da možeš više, ali osjećaš da se vrtiš na mjestu? Oko tebe svi rade “kako se uvijek radilo”, a ti znaš da status quo nikako ne može biti rješenje. Znaš da nešto treba poduzeti, ali nemaš podršku za promjene i ne znaš kako?

Ako je istina da postajemo prosjek 5 ljudi s kojima provodimo najviše vremena, onda je jako bitno koga imamo oko sebe.

Ovdje ćeš pronaći korisne sadržaje, online tečajeve, izazove, eKnjige, vodiče, konkretne alate koje možeš odmah primijeniti. Moći ćeš se prijaviti na radionice i webinare na temu nabave, pregovaranja, osobnog i profesionalnog razvoja. A uz sve to, ovo je i mjesto na kojem možeš dobiti savjet i podršku.

Ako želiš ići brzo, idi sam, ali ako želiš ići daleko, idi s drugima.

– afrička izreka

Let’s work together

Volim interaktivan pristup pa ćeš moći iskoristiti priliku sudjelovati na puno “live” događaja, a koliko će interakcije biti, ovisi o vrsti događaja i veličini grupe. Naravno – ovisi i o tebi!

Kako možeš učiti?

Pronaći ćeš puno kreativnih i praktičnih alata i strategija koje možeš odmah iskoristiti. Osnovni teoretski okvir temelji se na najnovijim saznanjima, a ne na zastarjelim informacijama. Zato sadržaj stalno nadopunjujem. Edukacije su optimalna kombinacija za tvoje učenje, pokretanje inicijativa i projekata i usvajanje novih navika.
Sam biraj što želiš učiti, kako i kada ti odgovara, pristupi gdje god da jesi i uči koliko hoćeš.


EVO ŠTO TE OČEKUJE:

Online radionice uživo

Edukacije, programi, webinari, coaching – uživaj u učenju i profitiraj sudjelujući u diskusiji u grupi.

Snimljeni i pisani sadržaji

Snimke događaja, tečajevi, video sadržaji, razni alati i ostali sadržaji koji su ti dostupni u bilo koje vrijeme.

Coaching i mentoring

Individualni i grupni coaching i mentoring programi kroz koje radimo na specifičnim i dogovorenim temama.

Ležerno, a opet vrlo profesionalno, Renata nas kroz ispunjavanje zadataka dovodi u situaciju da se preispitujemo, postavljamo si pitanja, tražimo odgovore na njih i bolje se upoznajemo. Nakon radionice, osjećam se ispunjeno i motivirano. Sviđa mi se interaktivnost na kojoj Renata inzistira – Kristina Šorić, vlasnica obrta Luyouma

Edukacija mi se svidjela zbog korisnih savjeta koje nam je Renata podijelila. Mislim da se iz svake edukacije nešto pozitivno može prenijeti pa tako i danas. Naučila nas je bitna područja u nabavi kroz koje možemo sebe još više testirati te svakodnevno graditi. Meni se je osobno dojmilo da je jedna od bitnih mekih vještina komunikacija koja je u gotovo 90% slučajeva najbitnija kod pokretanja novih ideja, poboljšanja odnosa unutar tima, rješavanja problema koji naiđu i slično. Isto tako pregovaranje u kojem je jako bitan stav te priprema prije svakog pregovaranja. – Ivan Horvat, Asistent u nabavi, Alca

Ovakav tip edukacije i diskusije, izmjene mišljenja i iskustva doprinosi razvoju samopouzdanja i kompetencija svakog od nas. Renata to zna izvrsno voditi. – Vlado Gazdek, Direktor nabave, Podravka

Renata Ivaštinović

– tvoja trenerica, certificirana mentorica i coach. U nabavi i lancu opskrbe sam više od 25 godina. Radila sam kao manager nabave u globalnim kompanijama, vodila sam timove i projekte digitalne transformacije. Vjerujem u kontinuirani razvoj, individualni pristup i fleksibilnost, ali i u cjeloživotno učenje koje se ne temelji samo na informacijama, nego na njihovoj primjeni i promjeni načina razmišljanja i ponašanja.

Newsletter Nabave Plus

Pretplati se na Newsletter i primaj obavijesti o objavama, događanjima i pogodnostima Nabave Plus.