Nabava 2020 – Hrvatska, EU, svijet

Nabava 2020 – Hrvatska, EU, svijet 960 720 nabavaplus


25.09.2019. Nabava 2020 – Hrvatska, EU, svijet

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Nabavom Plus poziva vas na drugo u nizu edukativnih događanjaPametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene, na temu

NABAVA 2020 – HRVATSKA, EU, SVIJET

Događanje će se održati u srijedu,  25. rujna 2019. u 9.00 sati, u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/I., Zagreb (Green gold).

U uvodnom dijelu će nam Hari Zamlić iz softverske kuće RIS predstaviti kako je bilo na nabavnoj konferenciji Global strategic sourcing and procurement summit koja se održava u Amsterdamu od 17 – 19.09.2019. S nama će podijeliti svježe dojmove i prezentirati što rade drugi, koje su teme aktualne u EU i kakvi su trendovi. Prenijet će nam zanimljivosti s raznih predavanja, neke ključne poruke, novosti, ideje i situacije. Daniel Pavlić će nam predstaviti inovativno rješenje –  automatske e-aukcije, o kojem će govoriti na konferenciji u Amsterdamu.

Teme panela, koji je središnji dio događaja, vezane su uz poslovanje u Hrvatskoj i EU/svijetu. Na panelu će sudjelovati:

Petar Milas (Business Operations Manager/Altpro),

Denis Miletović (Rukovoditelj operativne nabave/AD Plastik),

Daniel Pavlić (PMP/RIS),

Nikolina Podoreški (Senior Procurement Business Partner/Nestlé South East European Market) i

Mirela Senica (Voditeljica nabave za CEE i MEA regiju/IBM i Predsjednica HUND-a),

a moderatorica je Renata Ivaštinović (Nabava Plus).

Govorit ćemo o tome koliko smo uspješni, drugačiji, što nas pokreće, stvaramo li sami sebi prilike, jesmo li spremni iskoristiti ih, što nas ograničava, koliko mi možemo utjecati, motivirati se, uložiti u promjene, kako i koliko možemo učiti od drugih i prenijeti/primijeniti znanja u HR i u svijetu.

Ostanite i nakon panela na neformalnom druženju uz kavu. To je prilika za upoznavanje i umrežavanje s nabavnim profesionalcima, direktorima, stručnjacima i institucijama.

Događaj će se održati u srijedu 25.09.2019. u Zagrebu, u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/1, s početkom u 9.00 sati i besplatno je za članove HUP-a.

Očekivano trajanje je 2,5 sata.

Prijave možete slati gospođi Štefici Frančini, na adresu e-pošte: stefica.francina@hup.hr , najkasnije do utorka, 24.09.2019. godine.

Newsletter Nabave Plus

Pretplati se i primaj obavijesti o objavama, događanjima i pogodnostima Nabave Plus.