Upoznajmo se

Renata Ivaštinović, mag.oec.

Savjetnica sam za razvoj nabave, trenerica, mentorica i coach. Imam više od 25 godina iskustva u vodećim nacionalnim i multinacionalnim korporacijama (L’Oreal, Shell, GSK, Croatia Osiguranje), uglavnom na rukovodećim pozicijama u nabavi i lancu opskrbe. Radila sam u raznim industrijama – tekstilnoj, kozmetičkoj, naftnoj, farmaceutskoj, biotehnološkoj, osiguravajućoj te u ministarstvu na EU projektima.

Vjerujem kako kontinuiranim rastom i razvojem činimo ovaj svijet boljim za sebe i za druge. Završila sam vrhunske treninge iz područja nabave, upravljanja odnosima s dobavljačima, upravljanja promjenama, pregovaranja – i prenosim dalje ono kroz što sam prošla u praksi. Certificirani sam voditelj EU projekata.

Uz stručne vještine, razvijala sam i u svoje osobne. One su mi i te kako pomogle u poslu! Certificirana sam trenerica, mentorica i coach. Certificirani programi vama, mojim klijentima i polaznicima, daju sigurnost da ću u svom radu primjenjivati standarde kvalitete. Certifikati iz područja osobnog razvoja: EMCC akreditacija za mentoring & coaching, certificirani Neurolingvistički coach, certificirana Mindfulness IN-ME trenerica, diplomica SILVA metode kontrole uma, certificirani NLP practitioner, certificirani Wingwave (+online) coach.


Priča o nama – a možda i o vama…

Kad sam, prije više od 25 godina, počela raditi, rijetko koje poduzeće je koristilo računala. I ja sam pisala faksove na pisaćoj mašini – i to onoj mehaničkoj.

Digitalizacija, Tehnologija, Digitalna transformacija
Proizvodni pogoni

Sedam godina provodila sam više vremena u proizvodnim pogonima nego za stolom. Tamo sam naučila koliko je bitno surađivati s klijentima unutar i izvan poduzeća, razumjeti potrebe korisnika te brzo reagirati i rješavati njihove probleme.


Pomažemo malim, srednjim i velikim poduzećima da
razviju vještine, primjene potrebne alate i budu
učinkovitiji u nabavi i poslovanju.


E da – u međuvremenu sam dobila i računalo!

Od tada do danas stalno sam učila kroz praksu! Ušla sam u svijet vodećih svjetskih korporacija, ustrojavala sam organizacije, obučavala timove i vodila ih kroz transformacije. Spajala sam karike lanca opskrbe, uvodila sam tehnološka rješenja za nabavu i u raznim organizacijama vidjela i ona koja to nisu – nisu rješenje, nego problem!

Transformacija, tehnološka rješenja, tehnologija
procesi, rješenja, Savjetovanje

Osluškivala sam što muči upravu i korisnike pa sam procese stalno prilagođavala kako nam oni ne bi postali bitnijima od rezultata. Poticala sam dobavljače da aktivno sudjeluju u stvaranju rješenja. Sudjelovala sam i vodila lokalne i globalne projekte s timovima od Amerike do Azije.

Otvorila su mi se vrata najboljim praksama i, nakon mnogo puta postavljenog pitanja „što to meni treba“ – shvatila sam da volim nabavu.


Povezivanjem konzultanata koji su stručnjaci
u svom području u mogućnosti smo
ponuditi vam cjelovita rješenja.

Temelje samostalne karijere postavila sam 2014. godine kad sam kao freelancer za klijenta pripremila i provela projekt redefiniranja procesa i procedure u nabavi. Uslijedilo je razdoblje „interim“ ugovora u ukupnom trajanju od oko 2,5 godine.

e-aukcija, e-tender, Nabava
Transformacija nabave, strateška rješenja, Outsourcing, Strategija, nabava, strateška nabava

Ta iskustva oblikovala sam u usluge koju i danas pružam. Brži i razumljivi nabavni procesi, više konkretnih inicijativa i projekata, uvođenje i primjena učinkovitih digitalnih rješenja u nabavi i kvalitetniji odnosi s vašim dobavljačima neka su od područja u kojima vam mogu pomoći u roku od 1-3-6 mjeseci i dalje pratiti vaš razvoj.   


Kakav želite da bude nastavak ove priče?

Sada znate da mi je jasno s čime se sve susrećete. A koja je vaša priča? Ako trenutno i ne znate kamo želite ići, zajedno ćemo dogovoriti cilj i kako tamo stići – kroz savjetovanje, trening ili mentoring/coaching vaših zaposlenika. 

Dogovorite sa mnom 20 minuta razgovora, bez ikakve obveze i troškova za vas. 

Savjetovanje, Nabava, Strategija


Koji je vaš najveći problem danas?

  • Spori i nerazumljivi nabavni procesi
  • Premalo ušteda
  • Odnosi s dobavljačima
  • Timski rad i motivacija zaposlenika
  • Primjena adekvatnog softvera za nabavu


Kontaktirajte nas