EDUKACIJE


Dobrodošli!
Saznajte koje smo vam edukacije pripremili i prijavite se na vrijeme!
Ukoliko Vas zanima radionica za koju još nije predviđen datum, kliknite na „Iskaži interes“


Programi


Pametna nabava


S druge strane stola

EDUKACIJE I TRENINZI

PRIJAVI SE!

Provjeri datume održavanja, pošalji prijavu i izvrši uplatu kako bi rezervirao/la svoje mjesto!

Formula učinkovite nabave
Program: Pametna nabava
Formula učinkovite nabave
Program: Pametna nabava

EDUKACIJE I TRENINZI

ISKAŽI INTERES!

Organiziramo otvorene i in-house edukacije prema

vašim iskazanim interesima!

Pregovarajmo u bojama
Program: S druge strane stola

2019., Zagreb
SuperDobavljač
Program: S druge strane stola
datum


PROGRAMI


Edukacije su razvrstane po programima.
Neke edukacije su „blended“ – kombinacija e-learninga i radionice. Ovaj način Vam pruža mogućnost rješavanja dijela sadržaja online. U tom slučaju e-learning tečaj je uvjet za prisustvovanje radionici.

Što vam donosi edukacijski program
Pametna nabava?

Program Pametna nabava obuhvaća niz edukacija koje će vam omogućiti da usavršite svoje stručne vještine u nabavi. Vodimo vas na putovanje kroz stratešku nabavu na kojem ćete se upoznati s organizacijom, dionicima, nabavnim procesima, analitičkim i digitalnim alatima. Naučit ćete upravljati svojom potrošnjom i nabavnim kategorijama, izrađivati strategije, ostvarivati ciljeve i kontinuirano razvijati svoju nabavu.

Što vam donosi edukacijski program
S druge strane stola?

Program edukacija S druge strane stola omogućit će vam da usavršite svoje vještine ugovaranja i pregovaranja. Radionice su namijenjene jednoj i drugoj strani – Nabavi i Prodaji, a doprinose njihovom boljem razumijevanju i izgradnji odnosa. Prolazimo kroz strukturu procesa ugovaranja i pregovaranja, mijenjamo uloge i analiziramo pozicije. Razvijamo vještine koje vašim idejama otvaraju put do realizacije – kako prenijeti informaciju da vas drugi razumiju i da vi razumijete njih, da gradite odnos i istovremenozaštitite svoje interese.

Što vam donosi Program Umijeće digitalne transformacije nabave?

U sklopu Programa Umijeće digitalne transformacije nabave u organizaciji Nabave Plus i uz primjenu softverskih rješenja koja svojim funkcionalnostima prate proces nabave, kroz 35 školskih sati interaktivnih radionica pokazat ćemo vam kako i vi vrlo brzo možete poboljšati rezultate svoje Nabave primjenjujući alate iz prakse najboljih nabavnih organizacija.

Dajemo vam ključne i jednostavne alate, procese i praktična znanja i vještine koji će transformirati način na koji nabavljate. Zato je Program idealan za pojedince koji žele biti učinkovitiji kao i za organizacije koje žele strukturirani pristup i više vrijednosti. Kad ga primijenite u svojoj organizaciji, ovaj pristup može vam dati konkurentsku prednost, omogućiti značajno smanjenje troškova i rezultirati inovacijama potrebnim za vaš uspjeh.

 

Imate pitanja za mene? Kontaktirajte me i saznajte sve potrebne informacije.

Newsletter Nabave Plus

Želite li prvi primiti mailom najave edukacija, informacije o pogodnostima i tekstove o nabavi?