EDUKACIJE


Dobrodošli!
Saznajte koje smo vam edukacije pripremili i prijavite se na vrijeme!
Ukoliko Vas zanima radionica za koju još nije predviđen datum, kliknite na „Iskaži interes“


Programi


Mala škola nabave


S druge strane stola


E-learning

PROGRAM:

MALA ŠKOLA NABAVE

Formula učinkovite nabave
Program: Mala škola nabave
Formula učinkovite nabave
Program: Mala škola nabave

PROGRAM:

S DRUGE STRANE STOLA

Pregovarajmo u bojama
Program: S druge strane stola

22.05.2019., Zagreb
SuperDobavljač
Program: S druge strane stola
datum


PROGRAMI


Edukacije su razvrstane po programima.
Neke edukacije su „blended“ – kombinacija e-learninga i radionice. Ovaj način Vam pruža mogućnost rješavanja dijela sadržaja online. U tom slučaju e-learning tečaj je uvjet za prisustvovanje radionici.

Što vam donosi edukacijski program
Mala škola nabave?

Program Mala škola nabave obuhvaća niz edukacija koje će vam omogućiti da usavršite svoje stručne vještine u nabavi. Vodimo vas na putovanje kroz stratešku nabavu na kojem ćete se upoznati s organizacijom, dionicima, nabavnim procesima, analitičkim i digitalnim alatima. Naučit ćete upravljati svojom potrošnjom i nabavnim kategorijama, izrađivati strategije, ostvarivati ciljeve i kontinuirano razvijati svoju nabavu.

Što vam donosi edukacijski program
S druge strane stola?

Program edukacija S druge strane stola omogućit će vam da usavršite svoje vještine ugovaranja i pregovaranja. Radionice su namijenjene jednoj i drugoj strani – Nabavi i Prodaji, a doprinose njihovom boljem razumijevanju i izgradnji odnosa. Prolazimo kroz strukturu procesa ugovaranja i pregovaranja, mijenjamo uloge i analiziramo pozicije. Razvijamo vještine koje vašim idejama otvaraju put do realizacije – kako prenijeti informaciju da vas drugi razumiju i da vi razumijete njih, da gradite odnos i istovremenozaštitite svoje interese.

Što vam donosi e-learning program edukacija?

E-learning program vam po pristupačnoj cijeni omogućava stjecanje znanja i vještina bez putovanja i dodatnih troškova te bez izostanka s radnog mjesta. To je najjednostavniji način dodatne edukacije. Sami birate kada ćete i koliko učiti. Odaberite svoje e-learning edukacije te ih, ako i kada želite, kombinirajte s radionicama kako biste upotpunili tečaj, a uz pomoć trenera i ostalih polaznika produbili naučeno.

Imate pitanja za mene? Kontaktirajte me i saznajte sve potrebne informacije.

Newsletter Nabave Plus

Želite li prvi primiti mailom najave edukacija, informacije o pogodnostima i tekstove o nabavi?